Prunariu, greu de înlocuit

Pro România Gorj nu și-a desemnat încă un reprezentant în Consiliul Județean Gorj, după demisia din partid și „din politică” a fostului președinte Mihai Prunariu.

Acesta a anunțat, la mijlocul lunii mai, plecarea din partidul lui Victor Ponta. Pe cale de consecință, și pierderea mandatului de consilier județean obținut în toamna anului trecut.

Prunariu nu și-a scris însă demisia, lăsându-i pe foștii colegi să facă demersurile necesare. Iar pe data de 2 iunie, șeful AJF Gorj își completa noua declarație de avere în calitate de consilier județean.

Tribunalul Gorj trebuia să decidă miercuri, 28 iulie, încetarea mandatului lui Prunariu și validarea unui nou consilier. Acțiunea a fost inițiată de Prefectura Gorj, la sesizarea Pro România. Noul consilier județean ar urma să fie Vasile Ratcu.

Procesul a fost amânat pentru data de 11 august. „ Acordă termen la 11.08.2021 ora 09:00 faţă de lipsa de procedură cu părţile”, se arată în minuta sentinței.

actualizare: Mihai Prunariu a trimis redactiei demisia pe care a depus-o încă în luna mai la partid. "De aici încolo, era treaba lor să facă demersurile necesare. Am depus declarația de avere că așa mă obligă legea", a precizat fostul consilier.

Galerie foto


Vizualizări: 2,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: