PSD scoate oamenii din case în plină pandemie. update: S-au răzgândit

În plină pandemie de coronavirus, bătrânii trecuți de 65 de ani sunt invitați la sediul PSD Gorj. Oamenilor li s-a transmis că vor primi măști gratuit. Social-democrații au anunțat că vor împărți o mie de măști bătrânilor, deși o astfel de acțiune este riscantă în condițiile în care oamenii sunt sfătuiți să stea cât mai mult timp în case, fiind categoria cea mai vulnerabilă în fața coronavirusului.

PSD Gorj a anunțat că va împărți luni o mie de măști bătrânilor peste 65 de ani. În final, social-democrații au dat asigurări că vor măsuri astfel încât să nu se îmbulzească oamenii la ușa partidului, mai ales în contextul în care farmaciile din oraș nu mai au măști de multă vreme, iar vârstnicii pot ieși din case doar două ore pe zi și atunci din motive bine întemeiate.

Rămâne de văzut ce vor nota în declarațiile pe propria răspundere bătrânii care vor pleca de acasă să ia măștile oferite de PSD. „Începând de mâine, luni, 6 aprilie 2020, între orele 11.00 – 13.00, vor fi împărțite 1000 de măști, celor care au nevoie, cu titlu gratuit. Persoanele peste 65 de ani sunt așteptate la sediul PSD Gorj din Târgu Jiu, Bld. Ecaterina Teodoroiu , Bl. 3, parter, cu actele de identitate în vederea ridicării măștilor. Se vor lua toate măsurile ce se impun într-o astfel de situație epidemiologică”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Gorj.

În final, politicienii au ținut să puncteze că s-au mai implicat până acum în acțiuni caritabile. „După donarea celor zece concentratoare de oxigen la unitățile spitalicești din Târgu Jiu, Turceni, Motru și Târgu Cărbunești, a constituirii de grupuri de voluntari la nivelul fiecărei localități, grupuri conduse de președinții și primarii social democrați, donarea unor sume de bani de către membrii PSD Gorj pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus, venim, acum, în sprijinul persoanelor peste 65 de ani pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea acestora cu coronavirus”, se mai notează în același comunicat. (A.A.)

actualizare: Cei de la PSD s-au răzgândit. "Pentru a fi și mai eficienți, persoanele peste 65 de ani, care au nevoie de măști, sunt rugate să nu mai vină la sediul PSD Gorj, ci să sune la numărul de telefon 0353/407.652, între orele 10.30- 14.30, iar echipa de voluntari a PSD Gorj va merge la adresele indicate pentru a oferi măștile mult necesare", a comunicat duminică seara PSD Gorj. 

Vizualizări: 3,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: