Remiză în al doilea amical jucat la peste 40 de grade

Pandurii a remizat în amicalul de la Severin, scor 0-0, cu Viitorul Şimian. Meciul s-a disputat pe terenul de la Severin, miercuri, de la ora 18:00, atunci când termometrele arătau 37 de grade dar temperatura resimţită la nivelul terenului era cu mult peste 40 de grade.

Pandurii a jucat miercuri după-amiază cel de-al doilea meci amical din perioada de pregătire de vară. Jocul s-a disputat pe terenul din Severin, adversara fiind nou promovata în Liga 3 Viitorul Şimian, echipă care va evolua la Severin în campionat. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce Sean Earts a ratat un penalti în repriza secundă pentru gorjeni.

„Meciul a fost programat de la ora 18:00 însă, şi la ora respectivă termometrele arătau 37 de grade la Severin, iar canicula a fost o problemă pentru jucătorii ambelor echipe, chiar dacă arbitrii au oferit pauze dese de hidratare”, a informat panduriics.ro, precizând că antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren la acest meci mai ales jucători aflaţi în probe la echipă, pentru a se edifica asupra acestora.

În primul unsprezece au evoluat portarul Alexandru Opriţa şi jucătorii Carlos Corduneanu, Robert Stancu, Emanuel Okeke, Cătălin Afrim, Alfred Mensah, Sean Aerts, Felipe Acosta, Alexandru Popescu, Robert Petre şi Ovidiu Rasoveanu iar în repriza a doua au mai jucat: Ionuţ Buţă,  Adelin Pârcălabu. Bogdan Dănăricu, Leonard Căldăraru, Antonio Dumitrescu, Marian Habet, Adrian Tănăsoiu, Ovidiu Lupuleţ, Raul Cojocaru şi Horaţiu Peia.

Acesta a fost al doilea joc amical susţinut de Pandurii în perioada de vară, după cel cu Universitatea Craiova, iar la finalul săptămânii echipa din Târgu Jiu are programat un alt joc de verificare, cu Jiul Rovinari.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: