Un fost pandur a marcat în poarta CFR în Champions League

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă în meciul retur din primul tur preliminar al Champions League de Borac Banja Luka. Chiar dacă gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, un gol fiind marcat de fostul pandur Stojean Vranjes, CFR a fost echipa care s-a calificat în turul doi graţie victoriei de pe teren propriu.

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu, bosniacul Stojean Vranjes, ajuns acum căpitan la Borac Banja Luka, a marcat unul din golurile victoriei echipei sale în faţa celor de la CFR Cluj, în meciul retur din primul tur al Champions League. Deşi a pierdut acest meci cu scorul de 1-2, CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar din Champions League, după un scor de 4-3 la general, campioana României impunându-se în meciul de la Cluj.

Chiar dacă nu s-a calificat în turul doi preliminar, formația bosniacă a fost foarte lăudată în presa din Bosnia după meciul împotriva elevilor lui Marius Șumudică. Jurnaliștii bosniaci au lăudat mai ales reușita lui Vranjes și pe cea a lui Moraitis, din minutele 60 și 64, iar cele cinci minute de coșmar trăite de elevii lui Marius Șumudică în Bosnia au fost denumite un adevărat ”blitzkrieg”. În minutul 60, Cosic a centrat de pe flancul stâng, iar Stojan Vrajnes a reluat cu capul în plasă.

Sojean Vranjes a jucat mai mulţi ani în România, fiind chiar fost jucător al celor de la CFR Cluj, unde a ajuns sub formă de împrumut de la  Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: