Se caută figuranţi la Târgu Jiu pentru „Eroii de la Podul Jiului”

Realizatorii producţiei care se va filma în curând la Târgu Jiu, sub numele „Eroii de la Podul Jiului“, mai caută încă persoane care să asigure figuraţia pentru noua peliculă. Sâmbătă şi duminică, 10 şi 11 august, sunt aşteptaţi gorjenii care vor să apară în acest nou film, pentru un nou casting, care va avea loc la Târgu Jiu cu echipe de producţie a filmului.

Se apropie debutul filmărilor pentru un nou film, iar producătorii peliculei „Eroii de la Podul Jiului” vor căuta să completeze echipa de figuraţie a filmului în acest week-end, când are loc o altă preselecţie la Târgu Jiu, la sediul Asociaţiei Veteranilor de Război de pe strada Constantin Brănişteanu. Sâmbătă şi duminică, între orele 10 şi 18, producătorii filmului aşteaptă doritorii să facă figuraţie în noul film, fiind căutate persoane cu vârsta cuprinsă între 12 și 70 de ani, pasionate de cinematografie şi istorie şi care doresc să se implice în acest proiect cinematografic.

La primul casting, care a avut loc în luna iunie la Bucureşti, s-au prezentat peste 300 de persoane din toată ţara, mai ales tineri. Persoanele deja selectate la primul casting pentru figuraţia specială au fost deja contactate, după cum anunţă pe facebook organizatorii noului casting.

Filmul va fi unul istoric care amintește de ceea ce s-a întâmplat la Târgu Jiu în Primul Război Mondial, respectiv rezistența locuitorilor orașului în fața trupelor de ocupație. "Eroii de la Podul Jiului" spune povestea reală a eroului Ioan Popilian şi a tinerilor bravi cercetaşi care l-au ajutat cu arma în mână să apere oraşul Târgu Jiu de armata bavareză, în anul 1916. Filmul este regizat de Sergiu Prodan, producătorul acestei pelicule fiind Cinemagix ID.

Vizualizări: 5,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: