Semne de atenție: de ce e bine să trimiți SMS, mesaje și urări oficiale sau celor dragi

Mesaje, urări, SMS și felicitări: de ce sunt atât de populare. Cum ar trebui să acorzi semne de atenție și susținere prin SMS și Messenger. Beneficiile aprecierii prin mesaje.

Când vrei să spui cuiva că merită sărbătorite toate realizările sale din viață, este tipic să oferi și o notă de felicitări, fie că e vorba de urări pentru cei dragi, fie - de mesaje oficiale.

Oricare ar fi ocazia – zi de naștere, un maraton terminat, o promovare majoră, un nou copil sau chiar o mică victorie, cum ar fi note mai mari la școală – semnele de atenție și susținere sunt esențiale și a scrie un mesaj de felicitare prin SMS sau Messenger este o modalitate fantastică de a-ți exprima sentimentele și de a oferi laudă.

În plus, a spune „felicitări” poate lua mai multe forme. Uneori, scurtăm cuvântul, alteori, poate fi mai potrivit să scriem un mesaj lung și amănunțit care să arate cât de mândri suntem de persoana în cauză. Mai jos vei afla de ce e bine să acorzi diverse semne de atenție, în special trimițând urări și mesaje.

De ce e atât de important să acordăm semne de atenție, susținere și apreciere?


Urările și mesajele sunt mici atenții, importante în diferite ocazii. Și pe cât de diferită ar fi ocazia, pe atât de diferite ar fi expresiile. De exemplu, aici - https://mesajmix.com (la MesajMix) puteți găsi mai mult de 5000+ de felicitări și mesaje.

Așadar, oferirea de mesaje și urări prin SMS sau Messenger este o modalitate de a lăuda pe cineva pentru atingerea unui obiectiv sau pentru realizarea unui lucru dificil, cum ar fi obținerea unei promovări mari, finalizarea unei teze de doctorat sau dobândirea unui record personal.

Semnele de atenție virtuale sunt, de asemenea, un mod de a recunoaște și de a susține fericirea și norocul cuiva care a atins o etapă interesantă a vieții - cum ar fi logodna, căsătoria, sarcina sau sărbătorirea unei aniversări. Acestea transmit un sentiment special de empatie, un mod de a exprima cât de fericit ești că sunt fericit.

Mai mult, mesajele și urările ca semne de atenție sunt simțite din inimă și la zile de naștere, la felicitările de Revelion, Paști sau Crăciun, deschizând uși pentru ca multe alte lucruri pozitive să se întâmple în viața omului felicitat și luat în seamă.

Când se întâmplă lucruri sau evenimente bune, le arătăm acestor oameni apreciere pentru că, în primul rând, este un lucru politicos de făcut (chiar dacă nu te simți deosebit de entuziasmat sau atașat), iar în al doilea rând este un instinct social să împărtășim bucuria noastră cu ceilalți.

Mesajele, urările, felicitările mai sunt importante pentru că, din când în când, oamenii au nevoie de validare sau de o formă de încurajare pentru eforturile, lucrările, prezența lor, timpul sau pur și simplu pentru că sunt așa cum sunt.

De ce sunt atât de populare mesajele și urările, trimise prin SMS și Messenger?


În contextul lumii contemporane și apariției numeroaselor rețele de socializare, astăzi au devenit foarte populare diverse mesaje, urări și felicitări trimise prin SMS și Messenger. Momentan, acestea sunt mijlocul de comunicare preferat între tinerii din întreaga lume. Motivul ar fi lipsa de timp pentru o persoană modernă, iar avantajele cuprind:

• Cu ajutorul acestor mici atenții, poți felicita pentru evenimente semnificative, poți mărturisi dragostea, exprima sentimentele, transmite starea de spirit și emoțiile. Acest lucru este facilitat de un număr mare de „emoticoane” - ideograme din semne grafice, care servesc pentru a distribui starea ta;
• Sunt livrate în câteva secunde și îți economisește semnificativ timpul;
• Poți trimite mesajele și urările către un telefon care este oprit sau nu este în aria de acoperire. De îndată ce destinatarul apare în rețea, el va primi mica atenție și, cu siguranță, se va bucura.


Conform specialiștilor de la autoritatea britanică de reglementare a presei Ofcom, oamenii comunică prin SMS, de exemplu, mai des decât vorbind la telefon sau tete-a-tete, iar popularitatea Messengerului este fascinantă și incontestabilă.

Care sunt beneficiile semnelor de atenție și susținere prin mesaje și urări?


În urma experimentelor făcute de psihologul B.F. Skinner, s-a constatat că semnele de atenție și apreciere sunt un instrument important și foarte esențial pentru formarea copiilor, formarea angajaților, formarea parteneriatelor și obținerea de rezultate prin structurarea corectă a comportamentului.

Conform datelor cercetate, chiar și în lumea economică, unde beneficiile monetare sunt definite ca parametri importanți, cuvintele de apreciere sunt catalizatoare pentru eficiența umană. Acestea devin baza creării și generării unui spirit de echipă. Chiar și într-o organizație, unde comportamentul uman este un subiect dinamic, afectat de influențe sociale, mesajele de apreciere sunt cele mai benefice instrumente de ridicare a moralului.

Mai mult, micile semne de atenție virtuale sunt și rădăcina pentru marile relații interpersonale. Potrivit psihologului, aspirațiile umane ce țin de legăturile sociale sunt întărite și îmbogățite doar prin cuvinte de susținere.

Cum să scrii corect mesaje și urări, pentru a accentua atenția și susținerea ta?


Adevărat, contează foarte mult felul în care scrii mesajele și urările pentru evenimente sau de apreciere, mulțumire și susținere. Astfel:

1. Optează pentru semnele de atenție care exprimă recunoștință. Menționează lucrul bun făcut. Fii specific: „Îți mulțumesc că ai donat acel tort uriaș de ciocolată la vânzarea de panificații.”; „Îți mulțumesc că mi-ai salvat pisica de la focul casei.”; „Ai fost atât de curajos și atât de amabil.”

2. Nu include în mesajul tău alte chestiuni care nu au legătură directă cu scopul evenimentului sau cu persoana în sine.

3. Menționează cum te simți când ești în preajma persoanei în cauză sau ce impact au avut succesele acesteia asupra ta: „Am fost atât de uşurată să te îmbrăţişez, iar asta a însemnat totul și pentru copii.”; “Sunt mândru de tine.”

4. Termină mereu mesajele cu urări de bine: „Urări calde ție și tuturor celor din familia ta.”

5. Nu scrie despre tine. Spune doar: „Mult noroc în procesul de selecție”. „Bucură-te de concediul de maternitate.”

Concluzie

Astăzi nu e greu de spus ce rol joacă SMS-urile și rețelele de socializare în viața noastră. Acest serviciu a devenit atât de popular, încât viața unei persoane moderne este de neconceput fără el.

Un lucru e cert - semnele de atenție fac minuni, iar cuvintele tale de felicitare va anunța destinatarul că îți pasă cu adevărat de succesul lui. Cine știe, mesajul tău sincer s-ar putea să-i facă ziua!

Galerie foto



Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: