Horoscop

Valabil pe 25 martie

Berbec: S-ar putea ca anumite persoane sau situații din trecut să revină și să fie nevoie să te te confrunți cu acestea, să găsești o abordare prin care să faci clarifici anumite lucruri, să faci pace, să organizezi unele chestiuni, astfel încât să fii împăcat și tu, și ceilalți.

Taur: Astăzi ești cu gândul la sfera profesională, nu neapărat că vei munci asiduu, cât mai mult vei sta să analizezi unele lucruri, să cauți anumite soluții, idei, să faci planuri. Simți că este momentul să faci o schimbare, să pui un punct, să faci un pas într-o altă direcție, susțin astrele.

Gemeni: Astăzi vei apela la toate cunoștințele tale pentru a te conecta cu alții. Îţi foloseşti abilitățile de comunicare și pentru a-i învăța pe alții, poate ții o prelegere, o prezentare, poate ești cel care inițiază sau moderează o discuție. Este esențial să-ți spui cu sinceritate opiniile.

Rac: Este un moment bun să ieși pe afară, să te conectezi cu natura, să te bucuri de ceea ce te înconjoară. Ești mai înclinat către spiritualitate, dar și către ideea de grup, de comunitate, cauți binele comun. Este bine aspectat și sectorul călătoriilor, drumurilor, vizitelor.

Leu: Poți reuși sau poți realiza tot ce-ți propui azi și fără a depune mari eforturi, fără a fi nevoie să convingi, să te stresezi inutil, atâta timp cât vei afișa o atitudine de învingător. Atenție, nu e vorba de orgoliu, nici de autoritate, ci de a fi încrezător în propriile forțe.

Fecioară: Astăzi s-ar putea să fie o zi mai agitată, atât în sectorul profesional, cât și în cel al banilor. Nu știi exact ce va urma, iar această nesiguranță nu-ți place, îți dă o stare de liniște, mai ales că îți place să controlezi lucrurile. Poate ar fi mai bine dacă ai lua lucrurile aşa cum vin.

Balanţă: Unele lucruri nu decurgă așa cum îți dorești sau după cum ți le-ai imaginat. Dacă se amână o întâlnire, o discuție, o întrevedere, ai răbdare, nu te alarma, nu te grăbi, nu lăsa mâinile în jos, te sfătuiesc astrele. Lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit.

Scorpion: Ai o înclinare către solitudine. Ai nevoie de mai mult timp cu tine însuți, să citești, să-ți evaluezi ultimele acțiuni, activități, sarcini, să-ți cizelezi unele planuri existente. Dacă s-a blocat ceva pe undeva, acum este momentul să refaci. Poți organiza o călătorie, o excursie.

Săgetător: Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra parteneriatelor, în primul rând asupra persoanei de lângă tine, partenerul de viață. Are anumite lucruri să-ți spună, dar poate nu și-a făcut curaj și ai putea să-i oferi spațiul necesar. Cadru astral bun și pentru vizite, întâlniri, scurte drumuri.

Capricorn: Ai parte de o explozie de energie pe care este esențial să o direcționezi către acele sarcini și chestiuni pe care le-ai tot amânat în ultima pereioadă, îți sugerează astrele. Ce îți dorești? La ce aspiri? Fii onest cu tine și vei găsi răspunsurile la toate problemele care te frământă.

Vărsător: Ești deschis noului, ai o minte ageră, fler, viziune și accepți și anumite metode și variante alternative. Astăzi vei soluționa multe probleme, multe situații, tocmai grație acestor abordări. Poți face tranzacții avantajoase, indiferent că e vorba de investiții, cumpărături, împrumuturi.

Peşti: Astăzi vei simți nevoia să te detașezi de unele lucruri, ba chiar și de unele persoane, mai ales dacă simți că sunt vampiri energetici, care te lasă fără vlagă în urma unor discuții. S-ar putea să fii și mai nostalgic, anumite lucruri din trecut să revină, să retrăiești unele amintiri.

Vizualizări: 1,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: