Sfârşit tragic pentru o femeie din Rovinari

O femeie de 46 de ani din Rovinari, judeţul Gorj, a murit duminică pe DN1, după ce maşina în care se afla a fost izbită duminică de un autocar în care erau 40 de persoane. La volan era soţul ei, alte două pasagere fiind pe bancheta din spate.

Maşina în care se aflau cei patru gorjeni a intrat pe contrasens, carosabilul fiind umed. Accidentul a avut loc la kilometrul 294 pe DN1, pe raza judeţului Sibiu. „Accidentul rutier grav s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Şoferul unui autoturism condus spre Braşov, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, pe carosabil ud, a pierdut controlul direcţiei, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu un autocar”, au precizat poliţiştii.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi pompieri, traficul în zonă fiind îngreunat mai multe ore. Femeia care a murit, Cristina Iliescu, era pasageră în autoturism, pe locul din dreapta.

Gorjenii se întorceau de la Braşov. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. Cel din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru vătămare corporală din culpă, o altă pasageră fiind uşor rănită.

Vizualizări: 9,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: