Sfidare pe față. Primăriile PNL, de opt-zece ori mai mulți bani decât primăriile PSD!

Premierul Florin Cîțu a demonstrat că face ce vrea cu pixul lui și a împărțit un miliard de lei din fondul de rezervă așa cum a vrut. Gorjului i-a revenit o sumă de 21,7 milioane de lei, care a fost împărțită între Consiliul Județean Gorj și 60 de primării, zece neprimind nimic.

Văzând lista, îți dai seama din avion care sunt primarii de la PNL. Astfel, la municipii, Târgu Jiu a primit 5 milioane de lei, iar Motru nimic.

La orașe, cele cu primari PNL au primit câte un milion de lei, adică Rovinari, Turceni, Novaci, iar cele cu primari PSD câte o sută de mii, adică Țicleni, Târgu Cărbunești, Tismana, Bumbești Jiu.

La comune, aceeași situație. Cele cu primari PNL au primit câte 400 de mii de lei, cu două excepții, unde suma a fost dublă, de 800 de mii de lei. Primăriile PSD au primit câte 50 de mii de lei. Localitățile unde primarii sunt de la Pro România - zero lei.

Nu au primit bani deloc zece localități, iar Consiliul Județean Gorj puțin peste patru milioane. Instituția Prefectului trimisese la guvern un necesar de 307 milioane de lei, dar iată că Gorjului și s-a alocat o sumă de 14 ori mai mică, semn că nu i-a folosit la nimic faptul că are ministru de Finanțe.

Galerie foto


Vizualizări: 2,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: