Și-a dat fiul pe mâna polițiștilor după ce s-a urcat la volan băut și fără permis

Polițiștii din Novaci au fost sesizați prin apelul unic 112, de către un bărbat, din comuna Crasna, cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliu cu un autoturism, fără să dețină permis de conducere.

"Ulterior, polițiștii l-au depistat, în trafic, pe bărbatul, de 33 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentrru nicio categorie de vehicule", a anunțat IPJ Gorj.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Novaci l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

După ce a fost eliberat din arest, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vizualizări: 3,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: