Șofer acuzat de trei infracțiuni

Un tânăr de 22 de ani, din comuna gorjeană Vladimir, a fost prins miercuri în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Bărbătești, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

"După verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că autoturismul este înmatriculat în Finlanda, însă certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost reținute pentru lipsă asigurare de răspundere civilă auto și ITP expirat, iar numerele de înmatriculare montate pe acesta, corespund unui alt autoturism", a transmis IPJ Gorj.

             

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: