Tineri din Gorj, sub influența unor substanțe interzise

Jandarmii gorjeni au depistat trei tineri ce se aflau sub influența substanțelor interzise de lege. Tinerii gorjeni nu vor scăpa fără să dea explicații, fiind întocmite actele de constatare privind deținerea substanțelor, spune Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

”În urma executării unor acţiuni specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pe raza municipiului Târgu Jiu, jandarmii gorjeni au depistat, în ultimele două zile, trei tineri care deţineau asupra lor substanţe cu caracter psihoactiv, interzise de lege. Jandarmii au întocmit celor trei persoane depistate actele de constatare pentru deţinerea acestor substanţe, urmând ca aceştia să suporte consecinţele legale”, a spus Alin Ivan.

Jandarmii gorjeni au și câteva recomandări:”Fiţi independenţi, nu dependenţi; protejaţi-vă copiii pentru că aceste fapte constituie o realitate; substanţele cu efect psihoactiv creează dependenţă de la prima utilizare; informaţi-vă cu privire la efectele negative ale consumului acestor substanţe; nu acceptaţi şi evitaţi orice consum de substanţe psihoactive; nu relaţionaţi cu persoanele care consumă astfel de substanţe".  

Vizualizări: 1,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: