Strigăt de disperare al unui tânăr din Gorj: ”Vreau să trăiesc!"

Are 36 de ani și suferă de o boală cruntă. Victor Predan, căci despre el este vorba,  a lansat un mesaj prin care cere ajutorul tuturor oamenilor care îi pot da o șansă la viață. Gorjeanul a descoperit în urmă cu doar câteva luni că are o tumoră la nivelul creierului, iar de atunci viața lui s-a schimbat total.

Boala avansează în fiecare zi, iar Victor are nevoie urgentă de o intervenție medicală în Germania, însă costurile sunt imense pentru familia lui. Nu mai puțin de 75.000 de euro este suma de care tânărul are nevoie pentru acest tratament care l-ar putea salva. Acesta are o fetiță de doar 6 luni și speră ca cei cu suflet mare să-l ajute, pentru a putea să le fie aproape copilei și soției sale.

“Pentru a reuși  să  înving  această  boală, am nevoie cât  mai repede posibil de un tratament  care este extrem de costisitor. Tratamentul se poate realiza în Germania, iar un preț  minim al costului acesteia este aproximativ  între  50.000 și 75.000 de euro. Cu cât  trece timpul, cu atât  se agravează  situația  în  care mă  aflu. Din această  cauză  îmi  doresc din tot sufletul să  pot strânge cu ajutorul vostru banii de care am nevoie pentru a-mi îndeplini visul de a vedea cum crește fetița mea care nu are decât 6 luni, și  pentru a avea o mică  șansă  la viață alături de familia mea frumoasă  pe care mi-am clădit-o de curând. Numai voi mă  puteți ajuta să strâng  această  sumă”, transmite Victor.

Cei care vor să doneze o sumă cât mică o pot face în contul Asociației "Uniunea Femeilor" din Gorj:

RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001

Banca Comercială Română S.A.

Cod SWIFT RNCBROBU

Cu mențiunea "Victor". 

Galerie foto


Vizualizări: 6,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: