Mii de voluntari vor merge sâmbătă la curățenie

Șase mii de voluntari din județul Gorj s-au înscris pentru acțiunea „Let’s Do It, România!”, acțiune ce va avea loc sâmbătă, 18 septembrie.

Asociația „Let’s Do It, România!”, împreună cu Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, organizează sâmbătă o campanie de ecologizare în mai multe zone din județ.

La această acțiune și-au anunțat participarea aproximativ 6.000 de voluntari, dar și angajați ai mai multor instituții publice.

Totodată, la această acțiune va participa și președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dar și vicepreședintele Consiliului Judetean, Dorin Dan Tașcau.

"Alături de noi vor participa și operatorii de salubrizare din județ, care vor asigura ridicarea sacilor strânși de voluntari. Cei care vor lua parte la această acțiune vor primi saci, mănuși, măști, dar și dezinfectant de mâini. Distribuirea acestor materiale, către cei care vor participa la această acțiune, se va face joi și vineri, între orele 9 - 16:0, la sediul SJGDAS Gorj", a transmis Luis Popa. 

Trebuie precizat faptul că acțiunea va începe la ora 9:00 și se va încheia la ora 14:00, iar locul de întâlnire al voluntarilor este cel stabilit de administrațiile publice locale.

Vizualizări: 1,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: