Super Show de Stand-Up pe 21 Iulie la Deep Pub Motru

Deep Pub Motru, situat în inima Parcului cunoscut sub numele de „la Vasilescu“, este destinația perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să savureze mâncăruri delicioase și să se bucure de evenimente speciale într-o atmosferă vibrantă. Adresa noastră este Strada Minerului, Nr. 7, Motru.

Orar Generos și Mâncăruri Delicioase

Deep Pub este deschis zilnic, de la ora 8:00 dimineața până la 2:00 noaptea, oferind o gamă variată de preparate culinare începând cu ora 9:00 dimineața. Indiferent dacă dorești să te bucuri de o cafea de dimineață, un prânz rapid sau o cină romantică, Deep Pub are ceva pentru fiecare gust.

Super Show de Stand-Up pe 21 Iulie

Nu ratați evenimentul special din această vară! Duminică, 21 iulie, de la ora 20:00, Deep Pub Motru găzduiește un show de stand-up excepțional cu Dan Țuțu, Adi Bobo, Cristi Manolescu și George Țintă. Show-ul este destinat persoanelor cu vârsta peste 16 ani și promite să fie o seară plină de râsete și voie bună.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Deep Pub, Strada Minerului, Nr. 7, Motru. Asigură-te că îți rezervi locul din timp pentru a nu rata acest spectacol de excepție!

Seri de Club și Evenimente Speciale

În fiecare vineri și sâmbătă, de la 21:00 până la 2:00, Deep Pub se transformă într-un club vibrant, unde muzica și distracția sunt garantate. DJ Motto, rezidentul nostru, pune muzică pentru toate gusturile, asigurând o atmosferă electrizantă.

Beneficiile Locației

Deep Pub Motru este mai mult decât un simplu pub; este un loc unde te poți bucura de natură, fiind situat în parc, o zonă liniștită și plăcută. Terasa noastră este perfectă pentru a te relaxa la o cafea sau un fresh, în timp ce te bucuri de priveliștea parcului. Spațiul este modern și primitor, ideal pentru întâlniri cu prietenii, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a te bucura de o masă bună.

Fii la Curent cu Evenimentele Noastre

Pentru a fi mereu la curent cu toate evenimentele și surprizele pe care le pregătim, urmărește paginile noastre de Facebook și Instagram. Aducem artiști, stand-up-eri și multe alte surprize, iar tu poți decide cine să fie următorul invitat special dacă urmărești story-urile noastre.

Vino la Deep Pub Motru pentru o experiență de neuitat, fie că vrei să te relaxezi cu o cafea dimineața, să te distrezi într-o seară de club sau să râzi cu poftă la un show de stand-up! Te așteptăm cu brațele deschise!

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: