Tânără șantajată de un bătrân de 81 de ani

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost reținut de polițiștii din București joi, 9 decembrie, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

Bărbatul a ajuns pe mâna poliției după ce o tânără de 28 de ani, cu care ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi sesizat oamenii legii că este victima infracțiunilor de șantaj și violare a vieții private.

„Miercuri, 08 decembrie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violare a vieții private.

La data de 23 iulie a.c. o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și ar fi avut o relație de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relația prin diverse moduri”, a transmis poliția.

Individul a amenințat-o pe tânără că va face publice imagini compromițătoare cu aceasta.

„Astfel, la data de 31 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și condus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar fi amenințat că va face publice imaginile compromițătoare cu persoana vătămată, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.



În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, ieri, fiind luată măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv”, potrivit comunicatului poliției Capitalei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, a mai transmis instituția.

Vizualizări: 6,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: