Concubină, soție și frate, plângeri pentru agresiune

Trei ordine de protecție au emis polițiștii gorjeni în 24 ore. O femeie de 54 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce se afla la domiciliul apelantei, unde locuiește fără forme legale, a avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool cu aceasta, în urma căruia a amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere”, a transmis IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile. 

De asemenea, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan cu fratele său de 51 de ani, în urma căruia a fost amenințat și lovit de către acesta.

Și o femeie de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-a plâns că, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool cu soțul său.

“Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale”, a precizat Poliția.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violență în familie, fiind emis ordine de protecție provizorii pe o perioadă de 5 zile. 

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: