The Motans, concert la Târgu Jiu. „Sper să fie 10 - 15 mii de oameni!”

The Motans, formație care a scos pe piață unele dintre cele mai frumoase hituri din România, concertează, joi, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Spectacolul este programat la ora 21.00 și va fi precedat de Balul Bobocilor și de un concert de vioară, pian și violoncel susținut de Ilie Cealâcu, Florin Berculescu și Mircea Suchici.

Balul Bobocilor este o premieră pentru Zilele Municipiului. Primarul Marcel Romanescu estimează că peste 10 mii de oameni vor lua parte la eveniment și vor rămâne la concertul The Motans. „Discutăm de Balul Bobocilor care a creat o emulație deosebită. L-am organizat într-un alt mod, inedit. Jumătate din punctaj, din apreciere, se va face dintr-un juriu specializat. Restul se va face în funcție de susținerea pe care o vor acorda liceele celor care sunt concurenți în această competiție. Vom avea o echipă miss și mister de la liceul sau colegiul care se prezintă cel mai bine. Dacă și vremea ne ajută, sper să fie 10-15 mii de oameni, pentru că vine acel concert The Motans care va atrage oameni în Piața Prefecturii”, a transmis Romanescu.

În cazul în care vremea nu va fi de partea petrecăreților, concertele se vor muta la adăpost, în Sala Sporturilor. „Ne-am luat ca rezervă Sala Sporturilor. Este blocată și, dacă Doamne ferește, vedem că nu ne permit condițiile, ne vom muta la Sala Sporturilor pentru că ar fi păcat să ratăm astfel de evenimente”, a mai explicat primarul.

Vizualizări: 2,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: