Toader Pasti: Ciocea are supărările lui întemeiate

Social-democratul Cristian Toader Pasti crede că PSD ar trebui să se concentreze pe aducerea în partid a oamenilor aducători de voturi, nu pe trecerea unora pe linie moartă. Acesta a spus că şi Ciocea, şi Călinoiu, şi Puiu Diaconescu ar trebui să revină în PSD. „Politica se face pe bază de programe, de promisiuni, care în final trebuie să aducă voturi. Nu aduci voturi, poţi să fii academician, să ai şapte facultăţi, în politică nu însemni mai nimic. Când ai 80% nu îmi pasă dacă pleacă un om, când eşti la 40%, când pierzi Primăria Târgu Jiu, eşti nevoit să aduci oameni care au în spate voturi, oameni care să pună umărul să câştige alegerile”, a spus Toader Pasti la Radio Infinit.

Ion Ciocea a spus că nu se va întoarce în PSD câtă vreme va fi Florin Cârciumaru acolo. Toader Pasti îi înţelege supărarea: „Ciocea are supărările lui întemeiate, a muncit şi a făcut lucruri extraordinare. I s-a promis sprijin, a fost votat pe lista de parlamentare, oricare dintre noi s-ar fi supărat, pentru că timpul trece. Cândva eram prea tineri să ocupăm funcţii, apoi o să fim prea bătrâni. Pentru Ciocea era timpul. Toţi primarii de pe Valea Amaradiei sunt prieteni cu Ciocea, PSD are nevoie de el”, a spus Toader Pasti.

În PSD s-a produs o ruptură între Cârciumaru şi Weber, dar Toader Pasti spune că nu este în niciuna din tabere, el fiind pentru unitate în partid. (A.A.)

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: