Toți concurenții de la Survivor s-au reunit miercuri în Dominicană. Cine a luat premiul de 100 000 de euro!

Miercuri seară toți concurenții de la Survicor 2023 s-au reunit în Rapublica Dominicană pentru a asista la finala întrecerii și la înmânarea marelui premiu. Dan Ursa este concurentul care a câștigat finala Survivor România 2023 și premiul în valoare de 100.000 de euro.

 După cinci luni și jumătate de concursuri și viață destul de dură în Republica Dominicană,  Dan Ursa a fost desemnat marele câștigător. Câștigătorul ocupă o funcție de conducere, fiind director de vânzări.

În ziua finalei trei concurenți s-au duelat pe trasee și în voturi în finala Survivor România 2023: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Cea din urmă a primit cele mai puține voturi și a fost eliminată prima. Pe locul doi la voturi a fost Krișan, iar pe locul întâi, cu numărul, cel mai mare de voturi a primit Dan Ursa.

Astfel, Ursa a câștigat Survivor România 2023 și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vizibil emoționat, Dan Ursa a primit trofeul Survivor România 2023 și premiul cel mare. „Domnul Dan, sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt”, a spus marele câștigător.

Învingătorul a fost felicitat de prezentator, dar și de foștii concurenți de la Survivor România 2023, care s-au întors în Republica Dominicană pentru marea finală.

Galerie foto


Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: