Ultima reprezentație acasă pentru CSM Târgu Jiu, cu prezentare de medalii!

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima reprezentație din acest sezon. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca vineri, 26 mai, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, ocazie cu care handbalistele CSM Târgu Jiu vor prezenta suporterilor gorjeni, medaliile de argint și trofeul de finalistă a Cupei României.

 "Sezonul 2022-2023 din handbalul românesc se apropie de final. Un sezon peste care CSM Târgu Jiu și-a lăsat din plin amprenta. Gruparea gorjeană, deși nu a fost creditată la începutul sezonului cu prea multe șanse de a rămâne pe prima scenă a handbalului românesc, a răsturnat toate calcule hârtiei. CSM Târgu Jiu s-a luptat de la egal la egal cu granzii campionatului și cu echipele de tradiție din handbalul românesc, iar rezultatul final a fost unul de excepție. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a asigurat prezența și în stagiunea viitoare din Liga Florilor, fără a mai fi nevoie de meciurile de baraj", concluzionează csmtargujiu.ro, înainte de încheierea acestui sezon, rezumând pe scurt un sezon neașteptat de bun al jucătoarelor și echipei tehnice dar și al conducerii care nu a dat greș în alegerile făcute, deși era la primul sezon în prima ligă, la fel ca și echipa.

CSM Târgu Jiu și Dunărea Brăila joacă vineri partida care contează pentru ultima etapă din actuala stagiune din Liga Florilor, de la ora 17.30.

Liviu Andrieș, antrenorul care continuă să scrie istorie pentru sportul gorjean, își dorește ca ultimul meci din actuala stagiune a Ligii Florilor să fie o sărbătoare pentru toată lumea la Târgu Jiu.

”Fetele trebuie felicitate în acest ultim joc și sunt convins că suporterii vor veni la sală pentru a face acest lucru. Efectiv trebuie să ne bucurăm de această ultimă etapă, de tot ceea ce am realizat. Ca rezultat, ca exprimare în joc, nu pot să vă spun ce așteptări am. Personal, îmi doresc doar ca fetele să se bucure de acest ultim meci, să ieșim sănătoși din acest joc și, bineînțeles, să ne bucurăm de acest final de campionat, pe care, vă spun sincer, nu-l așteptam. Va trebui să încheiem cu o sărbătoare din toate punctele de vedere”, a spus antrenorul gorjean la ultima conferință de presă a sezonului.

Meciul care se dorește a fi o sărbătoare a echipei locale alături de suporteri va începe la ora 17:30.

Galerie foto


Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: