CSO Filiași a pus probleme Reșiței la meciul de baraj

CSM Reșița a dat de o nucă tare în semifinala barajului de promovare în Liga 2, CSO Filiași, cu care a remizat la scorul de 2-2 în Oltenia. Doljenii au condus cu 2-0 în debutul partidei, dar, apoi, bănățenii au reușit să revină, însă nu suficient și pentru a câștiga.

În minutele de final, oltenii au evoluat în inferioritate numerică după eliminarea celui care a marcat de două ori în startul jocului. CSO Filiași a reușit să marcheze din minutul 3 după o gafă incredibilă a lui Zimmermann, care continuă să joace pentru Reșița și la 40 de ani! Portarul a gafat ca un amator și Moses Baidoo a îndeplinit o simplă formalitate. Apoi, ghanezul a majorat diferența în minutul 13, după o degajare din careul Filiașiului și o cursă mai bună decât aceea a lui Ardei. Moses a ajuns primul la balon tot pe linia de 16 metri, de unde l-a executat pe Zimmermann, rămas fără reacție. Antrenorul Victor Naicu se credea deja învingător, după modul în care s-a bucurat, arată liga2.ro în cronica jocului.

Minutul în care a înscris a doua oară a fost cumva cu ghinion pentru doljeni, căci Reșița a revenit. La un contraatac în care intrarea lui Armășelu pe glezna lui Bărboianu ar fi trebuit să scoată cartonașul roșu din buzunarul lui Țiții, Marian Drăghiceanu a scăpat singur, a pătruns în careu, a driblat portarul ieșit la întâmpinare și a împins balonul în plasă, astfel că a redus diferența în minutul 20. În minutul 38 a fost 2-2, după ce Gakou a așezat o minge pentru Sebastian Velcotă, iar acesta a finalizat din fața careului.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Tiții, care a primit de la FRF deja placheta omagială de retragere de la nivelul Ligii 2 și 3, la meciul Poli Timișoara – Metaloglobus București 0-5. El a fost delegat la acest baraj și a indispus ambele tabere.

Altfel, antrenorul orădean al Reșiței a recunoscut că nu se aștepta la egalul scos la Filiași, cu echipa de pe locul 2 din Seria 7.

Sâmbătă, de la ora 17:30, se joacă returul, la Reșița. Dacă va fi tot egalitate, se vor disputa prelungiri și mai apoi lovituri de departajare.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: