Ultimele zile pentru actualul CS de la CE Oltenia

Adunarea Generală a Acționarilor de la Complexul Energetic Oltenia se va întruni pe 30 octombrie în ședință ordinară pentru a alege noii supraveghetori ai companiei. Mandatul actualului Consiliu de Supraveghere a fost de doar patru luni și expiră la finalul lunii octombrie.

Cei șase supraveghetori actuali sunt Gheorghe Știrbu - președinte, Carmen Gabriela Popa, Marius Mănescu, Eugen Cristian Radu, Mădălin Cornel Eftenoiu și Mădălin Petre Georgescu, al șaptelea post fiind vacant.

Noul guvern va fi instalat abia săptămâna viitoare, în cea mai optimistă variantă, nefiind clar cine va da mandat AGA pentru numirea noilor supravghetori, în lipsa unui ministru la Energie. De exemplu, AGA din 14 octombrie nu s-a mai ținut, atunci când acționarii ar fi trebuit să discute raportul Corpului de control al premierului și raportul Corpului de contrul al ministrului după verificările făcute la CE Oltenia.

AGOA din 30 octombrie are pe ordinea de zi alegerea supraveghetorilor, stabilirea duratei mandatului acestora, stabilirea indemnizației fixe și variabile. (M.M.)

Vizualizări: 1,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: