Un pacient din Târgu Jiu a aflat că are Covid înainte de operație

Un bolnav internat în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a aflat că are Covid 19 chiar înainte să fie operat. Bărbatul urma să fie operat în Secția de Ortopedie, dar a fost testat și pentru coronavirus. Deși nu avea simptome, acesta a ieșit pozitiv și a fost transferat la spitalul Covid din Târgu-Cărbunești, unde a urmat tratamentul.

Medicul Bogdan Niculescu a vorbit despre acest caz, la Tele3. A explicat că bărbatul era programat să fie operat, dar a ridicat probleme când i-au fost făcute primele investigații medicale, apoi a fost testat și pentru coronavirus.

Testul a ieșit pozitiv deși bolnavul nu avea simptome, așa că nu a mai fost operat la spitalul din Târgu Jiu. El a fost transferat la Târgu-Cărbunești. “A fost un pacient asimptomatic. Trebuia să-l operăm. Le facem tuturor test și au ieșit imunoglobulinele mari, după care am testat PCR. A ieșit pozitiv și atunci a fost transferat la spitalul Târgu-Cărbunești pentru a-și continua tratamentul ortopedic. Era un pacient asimptomatic. Noi nu suntem spital Covid ca să facem intervenții. Le rezolvă spitalul Cărbunești, au ortopedie acolo, chirurgie, anestezie. Pacientul nu știa, nu avea niciun simptom specific. A fost singur în salon. În spital, nu a intrat în contact cu alți pacienți”, a explicat medicul Bogdan Niculescu.

Vizualizări: 4,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: