Un porc mort a fost aruncat pe o stradă din Târgu Jiu

Un gorjean s-a ales cu amendă din partea inspectorilor Direcției Sanitar Veterinare Gorj după ce a aruncat un porc mort pe strada Ciocârlău din municipiul Târgu Jiu. În imaginile apărute pe o rețea de socializare se observă că animalul era băgat într-un sac, iar pe acesta era trecută și denumirea unei societăți comerciale din Târgu Jiu.
 

Poliția Locală din municipiul Târgu Jiu s-a autosesizat în acest caz și s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări. De asemenea, oamenii legii au chemat Direcția Sanitar Veterinară Gorj pentru a ridica animalul.

”M-am deplasat cu echipaj la fața locului, am luat legătura și cu directorul DSV Gorj. De asemenea, am chemat reprezentanții societății comerciale care l-au aruncat, iar reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Gorj au preluat cazul”, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Cei de la DSV Gorj spun că au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă animalul a murit din cauza pestei porcine, iar persoanele care au aruncat suina nu au scăpat de amendă.

Vizualizări: 2,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: