Universitatea Craiova şi CFR Cluj revin pe teren

Universitatea Craiova şi CFR Cluj revin în cursul acestei săptămâni pe teren după ce reprezentanţii DSP le-au permis celor două echipe să reia antrenamentele şi jocurile. Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a menționat că reprogramarea lui Dinamo întârzie și depinde de rezultatele anchetei DSP.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că liderul Universitatea Craiova și CFR Cluj revin în competiție în această săptămână. Craiova a avut cazuri de coronavirus doar în staff şi jucătorii nu au fost infectaţi dar la CFR Cluj s-au descoperit 26 de cazuri de infectare, majoritatea fiind jucători. „Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo, știu ce fac. De la DSP Dolj, de asemenea, s-a emis autorizație pentru reluarea activității. Toți jucătorii au avut rezultatele negative. Marți joacă CFR cu Botoșani, miercuri Astra cu Craiova. Vineri  CFR cu FCSB și luni este finala campionatului: Craiova – CFR. Asta dacă nu mai apar alte surprize“, a anunțat Justin Ștefan, la Digi Sport.

CFR Cluj a primit în sfârșit o veste bună la începutul săptămânii când o parte dintre jucători au primit vestea că au teste negative. DSP a eliberat un document prin care echipa poate începe antrenamentele. Cinci jucători rămân în continuare izolați. După ultimele teste DSP a decis ca echipa din Gruia se poate antrena, dar poate să și joace în partidele oficiale. „Considerăm că nu există impedimente pentru continuarea activității sportive a clubului. Evident, recomandarea rămâne să se respecte toate regulile impuse de autorități”, e mesajul transmis de DSP către clubul din Gruia conform GSP.

Conform ultimelor date, la ultima testare 8 jucători au scăpat de virus. Este vorba de Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu și Billel Omrani. Aceștia vor avea drept de joc în partida cu FC Botoșani programată marți, 28 iulie.

Alți 5 jucători, Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici și Lacina Traore au primit și ei rezultatele, dar nu au drept de joc.

Justin Ștefan a menționat că reprogramarea lui Dinamo întârzie și depinde de rezultatele anchetei DSP. La Dinamo sunt 21 de cazuri de Covid-19, jucătorii urmând să fie retestați marţi.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: