Mândru de nepoata lui. „Înclin să cred că are talent”

Are doar patru ani, dar l-a făcut pe bunicul ei să plângă. Este vorba de nepoata cântăreţului de muzică populară Constantin Enceanu. Artistului i-au dat lacrimile când a auzit-o cântând pentru prima oară pe nepoţica sa, Ştefania Sofia.  

Enceanu a descoperit întâmplător că micuţa are talent. „Am o nepoţică de 4 ani şi jumătate. Înclin să cred că are talent. Am auzit-o prima oară la botezul frăţiorului ei, a lui Alex, când i-am cântat «La mulţi ani!». Ea fredona lângă noi, lângă orchestră. Atunci am auzit-o prima oară cântând şi i-am dat microfonul. Am rămas mască, mi-au dat lacrimile, cum un copil la trei ani şi ceva, cât avea atunci, cânta aşa de bine, pe ritm, pe ton”, a declarat Enceanu pentru Libertatea.

Constantin Enceanu are 53 de ani şi este într-un turneu în Statele Unite. Îşi doreşte să stea mai mult acasă, cu familia, dar încă nu vrea să renunţe la meserie. „Viaţa de artist este foarte, foarte grea. Weekend-urile nu le poţi petrece cu familia. Sunt bunic de băiat, de patru ani şi jumătate. Vreau să petrec cu el, să stau cu nepoţeii mei mai mult. Îmi pare rău când plec de acasă, mai ales când îi văd cât şi-ar dori să stau cu ei. Mulţi zic, da măi, dar câştigi. După o anumită vârstă însă, partea financiară o dai deoparte. Vine o vreme când zici: vreau să petrec mai mult timp cu familia, să câştig acea perioadă pierdută. Dar nu pot. La vârsta asta parcă sunt şi mai multe solicitări. Nu mai poţi să le refuzi elegant, dacă ieşi din horă, nu mai poţi ţine ritmul”, a adăugat acesta.

Vizualizări: 4,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: