Veste bună pentru minerii CE Oltenia

Minerii din cadrul CE Oltenia vor beneficia de condiții mai bune la locul de muncă. Începând cu luna viitoare vor avea curățenie la vestiare și pe timp de noapte. Minprest va trimite personalul necesar pentru a asigura acest serviciu.

CE Oltenia a renunțat la începutul acestui an la serviciile de curățenie pentru schimbul III la vestiarele de la carierele miniere, pe considerentul că nu erau necesare. Acum, cei din compania energetică au revenit asupra deciziei, spune Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari. „Cei de la CE Oltenia, la începutul anului, au renunțat la serviciile de curățenie la schimbul III. Le-am explicat la acea vreme că nu o să se poată fără serviciile respective și acum au ajuns la concluzia noastră și se va reînființa schimbul III, începând cu 1 august. Mă refer la curățenie vestiare și la tot ce ține de locurile unde se schimbă minerii și își desfășoară activitatea”, a declarat Gabriel Giorgi, şeful Minprest Rovinari.  

Minerii care lucrează noaptea în carierele miniere găsesc mereu dezastru în vestiare, asta pentru că salariații Minprest de la curățenie pleacă odată cu angajaţii de pe schimbul II. Reluarea serviciului de la 1 august se va parafa printr-un act adițional la contractul Minprest cu CE Oltenia.

Vizualizări: 4,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: