A bătut o fată care l-ar fi insultat

Un tânăr de 20 de ani din comuna gorjeană Slivilești a fost condamnat la 2400 de lei amendă penală după ce ar fi lovit în două rânduri o fată de 14 ani. Minora este colegă cu prietena tânărului și i-ar fi insultat pe amândoi în diverse ocazii, inclusiv folosind conturi false pe rețelele sociale.

Tânărul va trebui acum să achite și două mii de lei daune morale, fetei pe care a lovit-o.

În iunie 2021, tânărul i-ar fi dat fetei un pumn în abdomen, ca să îi pună în vedere să o lase în pace pe prietena lui. Atunci fata nu a făcut plângere. O lună mai târziu, minora plecase cu unchiul ei la cumpărături, amândoi fiind pe biciclete. La întoarcere au trecut pe lângă casa tânărului, care i-a urmărit cu mașina. ”La circa 200 m i-a ajuns din urmă și a virat brusc autoturismul pe partea dreaptă a drumului, blocându-le celor doi accesul, după care a coborât de la volan și s-a îndreptat către persoana vătămată minoră, care de teamă abandonase bicicleta și se deplasase pe marginea drumului, pe care a lovit-o de două ori cu pumnul drept în zona anterioara și dorsală, partea stângă, a toracelui”, se arată în documentul de la Judecătoria Motru.

Având și martori, a fost depusă plângere la Poliție, iar tânărul agresor trebuie să știe că ajunge la închisoare dacă nu își schimbă comportamentul.

Vizualizări: 1,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: