A fost la un pas de podium la Campionatul Național

Luptătorul gorjean Octavian Mitoi a fost la un pas de podium în competiția care a avut loc în week-end. Sportivul legitimat la CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 5 după ce a luptat în cadrul Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, de la Odorheiu Secuiesc.

Tânărul luptător Octavian Mitoi, la un pas de a urca pe podium în urma prestației sale din cadrul Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, la categoria 71 de Kg, competiție desfășurată la Odorheiu Secuiesc. Sportivul legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a terminat competiția pe locul 5, după ce a fost învins, la mare luptă, în confruntarea care-l putea trimite în lupta pentru medalia de bronz. ”Sunt mândru de Octavian! A luptat până în ultima secundă și mă bucur că are acest spirit de luptător”, a declarat Mădălin Gorjanu pentru csmtargujiu.ro, mulțumit de prestația elevului său la această competiție.

Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a fost gazda Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. Octavian Mitoi, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a intrat pe saltea la categoria 71 Kg, una la care concurența a fost acerbă, cu peste 20 de sportivi înscriși în cursa pentru medalii. Talentatul sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu a avut un parcurs foarte bun, reușind să treacă de adversari redutabili de la cluburi cu tradiție în această disciplină sportivă, CS Dinamo Brașov, Cetate Deva sau CSM Târgu Mureș.

Antrenorul Mădălin Gorjanu a fost mulțumit de prestația lui Octavian Mitoi și este convins că la următoarele competiții, Octavian va urca pe podium.

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: