Stîngă s-a simțit umilit la ultimul meci al ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a suferit, în etapa a 14-a din Liga 2, cel mai drastic eșec al sezonului fiind învinsă acasă cu scorul de 4-0 de Unirea Slobozia. Antrenorul Florin Stîngă spera la victorie dar echipa sa a fost surclasată de ocupanta locului secund și a bifat a noua înfrângere din campionat.

Trei dintre golurile care l-au făcut pe Stîngă să se simtă umilit au fost marcate de foștii jucători la care ACS Viitorul a renunțat ușor, Ciprian Rus și Vlad Prejmerean. Umilit de evoluția echipei sale, Stîngă a concluzionat după meci că aceasta este de fapt valoarea formației pe care o antrenează. ”E o mare umilință. Astăzi, am primit o lecție, din toate punctele de vedere. Din păcate, atitudinea noastră nu a fost cea corespunzătoare. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a dominat la toate capitolele. Cred că, și sper din sufletul, că am învățat ceva din chestia asta. Nu mă așteptam la scorul acesta, eu mă așteptam să câștigăm! Le-am spus jucătorilor că vom avea probleme pe benzi, de unde adversarii vin cu centrări, dar, din păcate, nu au respectat lucrurile pe care le-am pregătit și am avut de suferit.

Normal că diferența e mare, dacă în repriza a doua, când ajungi prima oară la poartă, îți scapă portarul centrarea. Nici să nu ajungi la poartă și să dai gol… normal că e mare diferența. Până la urmă, trebuie să acceptăm că aceasta ne este valoarea, atât putem în momentul de față”, a fost concluzia antrenorului care este acum cu gândul la o nouă despărțire de echipa lui Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: