A început partea a doua a Ligii 2. Programul complet al primei etape

După un weekend liber, pe perioada acțiunilor echipelor naționale, campionatul Ligii 2 s-a reluat joi, 28 martie 2024. Este vorba despre faza de play-off, aflată acum la debut, urmând ca de sâmbătă să înceapă și meciurile din play-out.

Joi, de la ora 19:00, la Hunedoara, pe stadionul ”Michael Klein” a început meciul dintre Corvinul  și Gloria Buzău, din play-off, cele două echipe clasate pe locurile 3 și 4.

Play-out-ul își are programată prima etapă sâmbătă, de la ora 11:00, tot atunci urmând să se joace și al doilea meci din play-off (Unirea Slobozia – CS Mioveni), al treilea, și ultimul, fiind stabilit pentru luni (FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr).

Tot sâmbătă are meci programat și formația cu origini vâlcene ACS Viitorul, care va întâlni Steaua, formația care i-a administrat recent un scor de 5-0 echipei pregătite de Călin Cojocaru.

ACS Viitorul are ca obiectiv în acest sezon evitarea retrogradării, fiind doar la un loc de pozițiile retrogradabile și având mari șanse de a ajunge în Liga 3, asta dacă nu cumva între timp se va lua o decizie în procesul de faliment care se tot amână de doi ani. Ultima amânare a avut loc în luna martie, în urma deciziei președintelui Tribunalului Gorj, Laura Sarcină, care a amânat termenul de judecată în dosarele în care foști jucători sau angajați cer falimentul clubului pentru data de 3 aprilie.

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: