Începe Turneul Semifinal Grupa Valorică B

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu va participa vineri, 29 martie, și sâmbătă, 30 martie, la Turneul Semifinal din Grupa Valorică B. Turneul se va desfășura în Sala Trivale, din Pitești, acolo unde CSM Târgu Jiu se va confrunta cu ACS Petra Piatra Neamț, CSS Unirea Iași și FC Argeș Pitești.

Final de săptămână intens pentru baschetbaliștii U14 CSM Târgu Jiu, care merg la Pitești pentru meciurile din Grupa Valorică B. Echipa lui Carlos Popescu a fost repartizată în Grupa B4, alături de ACS Petra Piatra Neamț. CSS Unirea Iași și FC Argeș Pitești.

Vineri, 29 martie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu cele două echipe venite din Moldova, Petras Piatra Neamț și Unirea Iași, echipe cu care CSM Târgu Jiu se va duela în premieră. În schimb, în meciul 3, gorjenii vor juca cu o mai veche cunoștință, echipa gazdă a turneului, FC Argeș Pitești, a informat clubul primăriei. Carlos Popescu le cere elevilor concentrare maximă pe durata întregului turneu și crede că defensiva poate fi cheia pentru a obține un bilanț pozitiv.

”Doar o zi ne mai desparte de primul joc din cadrul Turneului Semifinal GVB, desfășurat la Pitești, în compania echipei gazdă și a altor două echipe venite din conferința estică a campionatului rezervat categoriei U14 masculin, respectiv ACS Petras Piatra Neamț și CSS Unirea Iași. Dacă în privința ultimelor două menționate nu avem prea multe referințe despre potențialului lor de joc, făcând doar aprecieri prin prisma statisticilor generale și a rezultatelor obținute până în această fază în care ne situăm, în schimb avem o viziune mult mai concretă despre gazda turneului, respectiv FC Argeș Pitești. Am pierdut cu aceștia în faza a 2-a, chiar pe teren propriu, însă cu siguranță ne dorim o revanșă. Nu avem alte opțiuni pentru a putea continua mai departe decât abordarea fiecărei confruntări cu maximum de responsabilitate până la final. Dacă reușim să rămânem concentrați și dispuși să depunem un efort maxim pentru o defensivă cât mai bună, cu siguranță vom face un turneu bun”, a declarat pentru csmtargujiu.ro antrenorul Carlos Popescu, care a prefațat astfel turneul de la Pitești.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Radu Coconețu, Matei Scornea, Mihai Șcheau, Sandu Dore, Vladimir Gugea. Antrenor: Carlos Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 MASCULIN

EDIȚIA 2023-2024

FAZA SEMIFINALĂ GRUPA VALORICĂ B

GRUPA B4 / TURNEUL 1/ PITEȘTI, 29-30 MARTIE 2024

SALA TRIVALE

VINERI, 29 MARTIE, ORA 10.00

CSM TÂRGU JIU – ACS PETRAS PIATRA NEAMȚ

VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 17.00

CSM TÂRGU JIU – CSS UNIREA IAȘI

SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 12.00

CSM TÂRGU JIU – FC ARGEȘ PITEȘTI

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: