A murit marele fotbalist Sinisa Mihajlovic. Avea 53 de ani

"Învins” de o boală incurabilă, fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit vineri, la doar 53 de ani. Antrenorul celor de la Bologna a luptat cu leucemia încă din anul 2019, atunci când a fost diagnosticat pentru prima dată cu această boală.

O tragedie în fotbalul mondial a fost anunțată vineri de presa din Italia, decesul fostului mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic, fosta legendă a lui Roma, Lazio și Inter, ultima oară antrenorul celor de la Bologna.

Fostul mare fotbalist a încetat din viață la doar 53 de ani. Sinisa Mihajlovic a trăit un adevărat calvar în ultima perioadă, iar în cele din urmă problemele mari de sănătate au dus la dispariția unui nume uriaș din istoria fotbalului. Acesta a jucat la Cupa Mondială din 1998, iar apoi la Euro 2000, turnee la care a participat și naționala României.

Antrenorul celor de la Bologna a luptat teribil cu leucemia încă din anul 2019, atunci când a fost diagnosticat pentru prima dată cu leucemie.

Unul dintre cei mai buni mijlocași din istoria fotbalului, Sinisa Mihajlovic a fost campionul Italiei cu Lazio și Inter. În 1992, AS Roma îl lua pe Sinisa Mihajlovic de la Steaua Roșie Belgrad, iar în 1994 a ajuns la Sampdoria. În 1998, fostul mare mijlocaș a devenit fotbalistul celor de la Lazio, iar pe finalul carierei a îmbrăcat tricoul lui Inter.

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: