A preferat să moară decât să facă închisoare. Ultima dorință a lui Albișor!

A ales să moară la doar 30 de ani, considerând că și-a făcut familia de râs, după ce a comis un furt. Este vorba de Florin Albișor, un tânăr din Tismana, județul Gorj, al cărui trup a fost găsit vineri plutind la marginea unui lac din localitate. Tânărul plecase de acasă la începutul lunii decembrie, lăsând familiei un bilet de adio. A fost căutat atunci de autorități, inclusiv în lacul care l-a scos acum la mal.

Florin Albișor a dat o spargere pe 19 noiembrie 2017 la un magazin din satul Pocruia, de unde a furat băuturi alcoolice, țigări și alimente în valoare de circa 3.500 de lei. A fost identificat în doar două zile și dus pentru 24 de ore în arest preventiv, după care plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Arestat după ce a murit

Pe 7 decembrie însă, tânărul a plecat de acasă, lăsând un bilet de adio. „Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (...) Neluţu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!”, scria tânărul în biletul de adio, Neluțu fiind fratele lui. 

Polițiștii și pompierii l-au căutat atunci zile la rând. Pentru că nu l-au găsit, au luat în calcul și ipoteza că tânărul a fugit, astfel că o instanță de judecată a emis pe numele lui Albișor mandat de arestare, la domiciliu, în lipsă.

Mama lui Florin Albișor a fost cea care a descoperit în decembrie biletul de adio pe care băiatul i l-a lăsat. Biletul în care Albișor și-a scris ultima dorință era rupt. Tânărul a mai lăsat un al doilea bilet, în care preciza că se duce să se spânzure în prunii din grădină, dar nimeni nu l-a găsit acolo. Trupul lui a fost găsit la două luni de la dispariție în lac, acum familia putând să-l îngroape creștinește.

Vizualizări: 5,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: