Accident soldat cu victime în Târgu Jiu

Un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului, autoturismul ce se deplasa regulamentar a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula în fața sa, rezultând rănirea a două femei de 24 și 46 de ani, ambele din municipiul Motru, aflate în calitate de pasager în cel de-al doilea autoturism.

La data de 5 iulie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, despre un eveniment rutier, produs pe Calea București din municipiul Târgu-Jiu, soldat cu victime, informează IPJ Gorj.

”Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din Municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe
pe strada Calea București, din direcția Scoarța-Târgu-Jiu, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul ce se deplasa în aceeași direcție de mers și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul ce se deplasa regulamentar a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula în fața sa, rezultând rănirea a două femei de 24 și 46 de ani, ambele din municipiul Motru, aflate în calitate de pasager în cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Vizualizări: 3,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: