ACS Viitorul Târgu Jiu a mai bifat un eșec în acest sezon!

ACS Viitorul Târgu Jiu a resimțit gustul cu care s-a obișnuit deja, cel al înfrângerii, și la finalul acestei săptămâni. După ce a învins în acest an doar pe ultima clasată, Progresul Spartac și pe Chindia, echipa vâlceană care joacă la Târgu Jiu, a reintrat în atmosfera de vacanță și a pierdut meciul cu CSM Slatina.

Sâmbătă, echipa antrenată de Călin Cojocaru a cedat în deplasarea de la Slatina, scor 0-2 cu CSM, un adversar care în urma acestui succes a bifat, la rândul său, menținerea pentru cel puțin încă o ediție în liga secundă.

La fel cum obișnuise în acest an, ACS Viitorul a jucat modest și la Slatina, mai ales că acum nu mai are nicio grijă în privința retrogradării.

Golurile jocului disputat pe stadionul 1 Mai din Slatina au fost marcate în ultima jumătate de oră a întâlnirii. Atacantul Valentin Alexandru a punctat în minutul 66 cu capul din 6 metri, după o centrare din stânga a lui Denis Dragu, iar mijlocașul Mircea Donca a împins în plasă o minge respinsă în față de portarul Robert Geantă după un șut din fața careului al lui Ionuț Năstăsie, la ultima fază de atac a echipei sale, în minutul 90+4.

Pentru ACS Viitorul, acest eșec a fost al optulea în acest sezon, după cele șase din sezonul regulat și două din play-out.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: