Remiză cu satelitul FCU Craiova, la Turceni!

CSO Turceni a înregistrat un rezultat de egalitate în etapa din acest weekend. Gorjenii au remizat cu satelitul celor de la FCU Craiova într-un meci disputat în fața unui stadion aproape plin, la Turceni.

Meciul dintre CSO Turceni și FCU Craiova 2, disputat sâmbătă, la Turceni, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Gorjenii au condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Răzvan Vespe (29) și  Robert Bubuioc (64) dar au fost egalați pe final de joc prin golurile lui Angelo Sîrbu (69, 78).

Și cealaltă reprezentantă a Gorjului din seria a 7-a a ligii 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti, a remizat în această etapă cu Voinţa Lupac, scor 0-0. Spre deosebire de echipa din Turceni, cei de la Gilortul nu mai au grija evitării retrogradării.

Dar echipa din Turceni, deși se află pe ultimul loc din serie, tot mai speră să joace și sezonul viitor tot în Liga 3. „Așa e la Turceni și așa va fi mereu! Pentru voi jucăm și pentru culori luptăm. Locul din clasament contează mai puțin și rezultatele încep să vină. Pentru fiecare punct muncim, când suporterii ne susțin. Orașul vrea mai mult și la anul vom uita de trecut. Fie bine fie rău, Turceni va fi la liga 3! Împreună suntem mai puternici!”, au scris cei de la Turceni pe pagina oficială, acolo unde au prezentat imagini cu tribunele stadionului aproape pline la acest meci.

Galerie foto




Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: