Vor victoria cu Dinamo, la ultimul meci acasă din acest sezon!

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu. Într-o partidă care contează pentru etapa a 8-a din Grupa 3 Valoare, CSM Târgu Jiu va juca cu CS Dinamo București.

Pentru juniorii 3 CSM Târgu Jiu este al doilea meci din această săptămână în Grupa 3 Valoare. Gorjenii au jucat joi, 18 aprilie, în deplasare, cu ACS Ștefan Birtalan, acolo unde au pierdut la limită, 32-33, după un meci cu probleme organizatorice și o manieră de arbitraj potrivnică, după cum a informat csmtargujiu.ro.

Înfrângerea de la București a tăiat orice speranță pentru gruparea gorjeană de a mai lupta pentru calificare în faza superioară a competiției. Chiar și așa, echipa lui Vali Popescu vrea să încheie seria meciurilor de pe teren propriu din acest sezon, cu o victorie. În plus, gorjenii vor și revanșa în fața lui Dinamo, echipă care s-a impus în tur cu 30-28.

”Din păcate, șanse de calificare nu mai sunt, nici măcar matematice. Duminică, sper să ne luăm revanșa. Îmi doresc să facem un meci bun, băieții să joace la adevărat lor valoare, fără pic de presiune. Sper să obținem victoria în acest meci, ultimul meci acasă din acest sezon”, a precizat pentru sursa citată

Vali Popescu, antrenor al grupei de handbal de Juniori 3 a CSM Târgu Jiu.

Meciul este programat pentru duminică, 21 aprilie, de la ora 13:00.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Adelin Negrea, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Anghel, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 8

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 21 APRILIE 2024, ORA 13.00

CSM TÂRGU JIU – CS DINAMO BUCUREȘTI

Vizualizări: 2,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: