ACS Viitorul Târgu Jiu testează trei juniori de la Braşov

Covalciuc, Antone și Pîrvulescu sunt trei tineri juniori care se află acum în pregătire cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Este vorba despre trei tineri de la clubul braşovean ACS Kids Tâmpa Brașov care au fost selecţionaţi şi pentru acţiunile de pregătire ale loturilor naţionale de juniori.

Trei dintre tinerii juniori de la clubul ACS Kids Tâmpa Brașov, Vadim Covalciuc, Nicolas Antone și Sergiu Pîrvulescu, vor participa la un stagiu de pregătire al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, a informat clubul din Braşov.

Cei trei brașoveni, care au făcut parte din loturile naționale de juniori U17 ale României (Pîrvulescu, Antone), respectiv Republicii Moldova (Covalciuc), se vor antrena timp de 10 zile cu echipa din Liga 2 şi vor încerca să demonstreze că pot face un pas înainte în cariera lor. „Ne bucurăm că jucătorii de la club atrag laude și sunt invitați să participe în stagii de pregătire cu echipe de seniori. Cei trei au demonstrat în ultima perioadă că pot realiza lucruri frumoase și că sunt pe un drum bun. Viitorul lor fotbalistic este doar în mâinile lor”, a spus unul dintre conducătorii clubului ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.

Dacă antrenorul Cristian Lupuţ va fi mulţumit de randamentul acestora după primele zece zile de antrenamente îi va coopta în lot şi pentru stagiul de pregătire din Turcia.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit de o săptămână la Sânmartin, lângă Oradea, unde se pregăteşte pe baza de antrenament Luceafărul.

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: