Adolescent dat dispărut

Dispariția lui Stamate Alexandru Lucian, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, a stârnit îngrijorare în comunitatea locală. Tânărul a fost dat dispărut în data de 28 martie a.c., iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost imediat alertați și au demarat investigații în vederea găsirii lui.

Stamate Alexandru Lucian, înălțimea sa fiind de 1.84 m, are o constituție astenică și prezintă ochi căprui și păr șaten. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, cu un fermoar portocaliu, pantaloni de trening negri, cu dungi roșii și albe pe laterale, iar în picioare purta pantofi sport negri. Totodată, avea asupra sa un rucsac de culoare albastru-închis.

Orice persoană care deține informații sau care l-a văzut pe Stamate Alexandru Lucian este rugată să contacteze imediat Serviciul Unic de Urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. O astfel de acțiune poate fi crucială în găsirea tânărului dispărut și în asigurarea faptului că acesta se află în siguranță.
 
 
 
 
 
 

Vizualizări: 1,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: