Afaceristul Benegui, în aşteptarea unui nou verdict

Omul de afaceri Marius Benegui are din nou probleme în instanţă, de această dată după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Faptele s-au produs în urmă cu circa un an, când agenţii rutieri l-au tras pe acesta pe dreapta şi l-au pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatele nefiindu-i deloc favorabile.

Marţi, în faţa judecătorului care va pronunţa un verdict în cazul său, Benegui a pledat vinovat şi a recunoscut toate probele strânse de procurori împotriva sa. Omul de afaceri s-a declarat dispus şi să presteze muncă în folosul comunităţii dacă va fi găsit vinovat. În faţa instanţei, el a precizat că are venituri lunare de 1500 de lei, răspunsul fiind dat în urma unei întrebări primite din partea judecătorului de caz.

Verdictul în cazul său ar putea fi pronunţat în cursul lunii viitoare, în trecut inculpatul mai având probleme cu legea. El a ajuns inclusiv în spatele gratiilor pentru 24 de ore pentru că ar fi lovit-o pe cea cu care ulterior s-a căsătorit, pe rolul instanţelor figurând ca inculpat şi într-un dosar în care l-ar fi lovit pe antrenorul de fotbal Florin Popete, cu care, în cele din urmă, s-a împăcat şi conflictul a fost stins.

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: