AJF Gorj a numit un nou șef al arbitrilor gorjeni

AJF Gorj l-a numit șef al arbitrilor gorjeni, începând de luni, pe fostul arbitru divizionar Cosmin Tutunaru. Acesta l-a înlocuit la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Gorj pe Marcel Bălașa, cel care s-a ocupat de arbitrii gorjeni în ultimii ani și care s-a retras din activitate.

Conducerea AJF Gorj a anunțat schimbări la Comisia Județeană de Arbitri Gorj, acolo unde fostul președinte al CJA, Marcel Bălașa, și-a anunțat retragerea. Locul de la șefia arbitrajului gorjean va fi ocupat de fostul arbitru Cosmin Tutunaru, care are o mare experiență în arbitraj dar și în cadrul AJF Gorj. „Mulțumim domnului Marcel Bălașa pentru întreaga activitate în cadru CJA Gorj! Domnia sa s-a retras din motive personale și obiective. Ca urmare a deciziei președintelui AJF Gorj, noul președinte al arbitrilor gorjeni este Cosmin Tutunaru. Îl felicităm și ii urăm succes în activitate!”, a anunțat oficial AJF Gorj.

Cosmin Tutunaru va ocupa astfel funcția pe care foarte mulți ani a ocupat-o tatăl său, Gheorghe Tutunaru, cel care s-a retras din activitatea de la AJF Gorj în urmă cu un an.

Galerie foto


Vizualizări: 1,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: