Alina Ceușan este prezentatoarea celui mai nou show de la PRO TV!

Un nou format al Insulei Iubirii va debuta la Pro TV iar prezentatoare va fi Alina Ceușan. Celebra creatoare de conținut din Cluj-Napoca, va prezenta „Love Island”, cel mai nou show de dating care va fi difuzat de Pro Tv începând cu această toamnă.

Alina Ceușan, fosta concurentă la „Asia Express” și creatoare de conținut celebră, va prezenta „Love Island”, cel mai nou show de dating de la PRO TV, au informat stirileprotv.ro. În cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă a postului din Pache Protopopescu, a fost anunțată vedeta care va prezenta mult așteptata emisiune. Pe contul de Instagram, Alina Ceușan este urmărită de aproape un milion de persoane. Blondina este cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Survivor România.

„Love Island” este un format de televiziune în care mai multe persoane singure sunt gata să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Alina Ceușan ne va ține la curent cu poveștile de dragoste sau dramele dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să facă un tur al vilei în care vor locui fetele și băieții și să spună poveștile celor care s-au înscris la show-ul Love Island România.

Într-un interviu pentru PRO TV, Alina a vorbit despre cum a primit vestea că va fi gazda show-ului Love Island România, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de soțul ei, Raul Tișa: „Este prima mea experiență de acest gen și de-abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet. Am avut parte de mai multe castinguri și într-un final am trecut peste toate acele emoții care sunt absolut normale și care anunță de fapt faptul că vei face ceva grandios. Atunci când am primit vestea eram acasă pe terasă și m-am bucurat foarte tare. Știu că vine cu foarte multe provocări, însă înseamnă un pas înainte în cariera mea și abia aștept să văd cum va fi”.

Alina Ceușan a mărturisit că nu este străină de acest format: „Am urmărit seriile din USA și pe cele din UK. Este genul de format fresh, efervescent pe care îți face plăcere să-l urmărești de pe canapea”. 

Despre cei care se înscriu la show-urile de dating pentru a-și găsi jumătatea, Alina crede că sunt în primul rând curajoși și le admiră curajul.

Alina este căsătorită din 2019 cu hairstylist-ul Raul Tișa, alături de care are un fiu adorabil, pe nume Rock (3 ani). 

Galerie foto


Vizualizări: 2,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: