Unde au plecat în croazieră Andra și Cătălin Măruță!

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o croazieră pe Mediterana cu una dintre cele mai mari nave din lume. Cele două vedete sunt în vacanță împreună cu cei doi copii, Eva și David. 

La începutul săptămânii, Andra și Cătălin Măruță au urcat la bordul navei Symphony of the Seas, considerată una dintre cele mai mari din lume. Andra a mărturisit că este pentru prima dată când pleacă într-o croazieră și are emoții foarte mari.  „Aceasta este casa noastră pentru 7 zile”, a spus Andra într-un video postat pe Instagram Story. 

„Am emoții foarte mari. Știu că toată lumea, în primă fază, asociază cu Titanicul, dar ia uitați-vă, cât de multe s-au schimbat de atunci”, a mai spus cântăreața în timp ce arăta spre vaporul imens. „Abia aștept aventura care urmează! Pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, a scris Andra pe contul de socializare.

Copii celor doi, Eva și David, au fost la fel de entuziasmați când au auzit că vor pleca în croazieră. 

Symphony of the Seas a pornit din Barcelona într-o croazieră în Mediterană. Nava de 362 de metri lungime (aproximativ lungimea a 4 terenuri de fotbal) are 2.759 de cabine, ceea ce înseamnă ca poate găzdui peste 5.000 de pasageri. 

Familia lui Măruță s-a îmbarcat pe vas din Barcelona și au în program câte o oprire pe zi în acest circuit pe care l-au ales, prima oprire fiind la Palma de Mallorca, urmată de Marsilia – Franța, urmând ca apoi să viziteze în Italia: Florența, Pisa, Cinque Terre, Spezia, apoi urmează alte opriri la Roma, Napoli, după care, după o zi întreagă petrecută pe mare vor veni la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis duminică, înapoi la Barcelona, acolo unde vor debarca.

„Vacanța este acel moment în care timpul pare să încetinească iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi, vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a spus Cătălin Măruță care a descris ce înseamnă o croazieră pe un mare vas: „Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie este o experiență inegalabilă”.

Vasul de croazieră are terenuri de baschet, simulatoare de surf, topogane imense de sute de metri, parcuri acvatice, terenuri de fotbal, jocuri electronice, carusel, spectacole, parc de distracții, patinoar, piscine și restaurante.

Măruță și familia sa au ales două cabine de la etajul nouă al vasului. O cabină cu balcon pe un astfel de vas costă aproximativ 4000-4500 de euro, pentru o perioadă de 7 zile, cu servicii all inclusive.

Galerie foto




Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: