Angajat al Termocentralei Rovinari, strivit de roţile unui autobuz

Un angajat al Termocentralei Rovinari a murit ieri dimineaţă strivit de roţile unui autobuz. Nenorocirea s-a întâmplat în momentul în care acesta traversa strada în faţa unităţii unde lucra. Autobuzul implicat în accident transporta angajaţi ai Complexului Energetic Turceni.

Grigore Brănescu de 46 de ani era lăcătuş. Bărbatul a mers la serviciu cu trenul. Nu a mai ajuns însă la locul de muncă întrucât imediat după ce a coborât din tren şi a traversat strada în faţa unităţii unde lucra, a fost lovit în plin de un autobuz. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a rămas fără suflare. „Era coleg cu noi, era lăcătuş, trebuia să intre schimbul 1 dar din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Noi nu am văzut cum s-a întâmplat dar am auzit gălăgie şi când am ieşit să vedem ce se întâmplă şi l-am găsit mort“, a spus Florin Bejan, unul dintre foştii colegi ai bărbatului.

Autobuzul transporta muncitori

Autobuzul implicat în accident transporta la serviciu muncitori de la CE Turceni. Şoferul, A.V. de 51 de ani, spune că nu a putut evita nenorocirea. „Nu am avut ce să mai fac, m-am trezit cu el în faţa autobuzului“, a spus bărbatul. Poliţia face cercetări pentru a stabili exact circumstanţele în bărbatul şi-a pierdut viaţa. „Victima a traversat strada la doar câţiva metri distanţă de trecerea de pietoni, nu ne putem pronunţa încă facem cercetări pentru a stabili cui îi aparţine vinovăţia“, a precizat Robert Vigariu, subofiţer SPR Gorj.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: