Arest pentru motreanul care a vrut să afle cum e să omoare un om

Tânărul de 22 de ani din Motru, care a atacat cu cuțitul un taximetrist de 24 de ani din Timișoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. „Admite propunerea, dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile”, este decizia Tribunalului Timiș.

Agresorul Alexandru Gabriel Vîlsan ar fi declarat anchetatorilor că a vrut să vadă cum este să omoare un om. Taximetristul este tăiat pe față și pe spate, dar viața lui nu este pusă în pericol.

Tânărul de 22 de ani, din județul Gorj, a fost prins sâmbătă noapte. El a urcat într-un taxi în centrul Timișoarei și i-a cerut șoferului să îl ducă în cartierul Prințul Turcesc. Pe drum, însă, l-a rugat să tragă pe dreapta și, cu un cuțit, l-a înjunghiat în gât și în spate. Victima a reușit să opună rezistență, iar agresorul a furat tableta taximetristului din autoturism și a fugit.

A fost în cele din urmă prins, în timp ce se ascundea sub o mașină, la câteva străzi distanță. Le-a povestit polițiștilor, în timpul audierilor, că își dorea să vadă cum este să omori un om și că tableta a furat-o pentru că era la îndemână.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică seară a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 22 de ani este cercetat acum pentru tentativă de omor și tâlhărie. (A.A.) 

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: