Au terminat Sala Sporturilor, dar nu poate juca nimeni în ea

Echipele de handbal şi baschet care evoluează la Târgu Jiu se antrenează şi dispută meciurile de pe teren propriu tot la Şcoala Gimnazială „Voievod Litovoi”. Asta pentru că la Sala Sporturilor nu există încă dotările necesare. Municipalitatea promite că va rezolva problema.

Coordonatorii echipei de baschet ACS Târgu Jiu, care evoluează în liga secundă naţională, şi-ar fi dorit să dispute ultimul meci al campionatului la Sala Sporturilor. Nu vor putea, asta pentru că dotările sportive încă nu există. Sunt răbdători, dacă primăria va cumpăra unele performante. „Nu este dotată cu materiale de competiţie. Adică lipsesc panourile, tabela, instalaţie de 24, porţile pentru handbal. Am înţeles că urmează să le ia primăria. Noi nu ne mai încadrăm. Mai avem vineri un meci şi duminică un meci, şi am terminat campionatul. Noi din toamnă putem intra acolo. Speram ca măcar ultimul meci să-l ţinem şi noi în Polivalentă”, a spus Claudiu Alionescu, antrenor secund al ACS Târgu Jiu.

Şefii din administraţia locală spun că vor rezolva această problemă cel târziu în luna iunie. Banii nu reprezintă o problemă, a explicat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din Primăria Târgu Jiu. „S-au luat dotările în ceea ce priveşte vestiarul şi unde era nevoie. Mai sunt dotările sportive pe care o să le luăm în curând. Acum se face caietul de sarcini ca să le achiziţionăm. Noi avem 150 mii lei prevăzuţi în buget pentru dotările sportive. Panourile de baschet sunt costisitoare, trebuie să fie mai performante, pentru competiţii la nivelul pentru care s-a solicitat. Şi tabela de marcaj”.

Vechile dotări sportive, înlăturate la începerea lucrărilor de modernizare şi extindere a Sălii Sporturilor, au ajuns la Şcoala Gimnazială „Voievod Litovoi”.

Vizualizări: 1,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: