Bătrânul de 77 de ani o abuza pe minoră de la şase ani

Mama minoră de 14 ani din Târgu Jiu a făcut dezvăluiri şocante în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Tânăra a recunoscut că nu e prima dată când bătrânul care i-ar fi putut fi bunic a abuzat de inocenţa ei, ci aceste lucruri se întâmplau când avea numai şase ani. Numai că la început bătrânul a dorit-o pe mama tinerei, dar între timp s-a reprofilat.

Cu toate acestea, acesta a păstrat relaţia cu cele două, părinţii fetei iertându-l pe „bunic”.

Dintr-o relaţie de tip nepoată-bunic, totul s-a transformat radical. Andreea Rotaru povesteşte că prima oară bătrânul Antonie Ohotă, în vârstă de 77 de ani a abuzat-o la şase ani, când mama era plecată de acasă. „Eram la apartament şi el a venit la noi. Îmi era frică, iar el m-a împins în pat. Am bătut la un vecin în perete, dar nu el nu m-a lăsat să răspund când a bătut la uşă”, povesteşte tânăra mămică. Văzând că nu răspunde nimeni la uşă, vecinul de scară a alergat să îi spună totul mamei, care era în piaţă. „Ţipa rău de tot”, îşi aminteşte şi după ani de zile vecinul. Fata a povestit totul mamei, dar acesta s-a jurat că nu este nimic adevărat, fiind vorba doar de o joacă. Părinţii fetei l-au iertat, iar acesta a păstrat relaţia cu ele. Tot o „joacă” a avut loc şi anul trecut în luna iulie. „După aceea nu s-a mai întâmplat nimic până anul trecut în luna iulie, când a ţipat la mine şi mi s-a făcut frică de el”, mai povesteşte minora. Tânăra mamă a născut săptămâna trecută, dar mama, Clara Nedelcu, a aflat de sarcina fetei abia în luna noiembrie, când era în cinci luni.

„Bunicul“ spune că pruncul este al tatălui vitreg

Când totul a ieşit la iveală, bătrânul de 77 de ani a dat vina pe partenerul mamei de viaţă, tatăl vitreg al fetei. „I-am spus că este tatăl copilului, dar el nega şi zicea că se duce la vrăjitoare care să îi spună că nu e el tatăl”, spune Andreea. Această vrăjitoare ar fi spus că este copilul lui Doru, actualul soţ al Clarei, însă minora neagă aceste acuzaţii. „Nu s-a întâmplat nimic între mine şi actualul tată vitreg. Nu a abuzat deloc de mine, el chiar m-a susţinut. Niciodată nu a ridicat mâna să dea în mine”, menţionează tânăra mămică.  La ora actuală mămica este internată în Centrul Maternal din Târgu Jiu şi aşteaptă rezultatele testului de paternitate.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: