Belgher acuză liberalii că vor să îl bage la puşcărie

Leonida Belgher, consilier local din partea PMP la Primăria Alimpeşti, susţine că a surprins o discuţie telefonică în care liberalii puneau la cale nişte plângeri penale la adresa lui, pentru a-l băga în puşcărie. Discuţia a fost miercuri dimineaţa, între primarul Daniel Floarea şi vicepreşedintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu. În discuţie a intervenit şi secretarul primăriei. Puiu Diaconescu a confirmat discuţia telefonică şi spune că primarul a ajuns la spital în urma scandalului făcut de Belgher.

Belgher a relatat varianta sa pe pagina de socializare: „Miercuri, 14.03.2018, în jurul orelor 9,00, am fost la Primăria Alimpeşti pentru o problemă. Când am ajuns la uşa primarului, înăuntru se auzea o discuţie la telefon între Puiu Diaconescu, Primar şi Secretar, în care Puiu Diaconescu îndemna pe cei doi să-mi facă sesizare la Poliţie, să mă bage la puşcărie şi le sugera să facă presiuni la Judecătoria Novaci, să se termine odată dosarul pe care îl am cu Poliţia, iar Secretarul zicea că nu ştie nici el de ce durează atât de mult. În final a ieşit primarul afară şi a fugit repede din primărie”, a scris consilierul PMP pe pagina de socializare.

Ce spune Puiu Diaconescu

Vicepreşedintele liberal Puiu Diaconescu a recunoscut că a existat o discuţie telefonică, la care a tras cu urechea Leonida Belgher. „La Alimpeşti este primar liberal, iar acest Belgher a fost de nenumărate ori în primărie unde îi jigneşte, insultă, ameninţă pe salariaţi. Secretarul primăriei m-a sunat dimineaţă, cu primarul, să-mi spună că au depus plângere penală împotriva lui Belgher. Îmi solicitau să îi sprijin într-un fel sau altul. În timpul ăsta, omul a stat cu urechea lipită de uşă”, a spus Puiu Diaconescu.

Vicepreşedintele liberal spune că Belgher a început iar să ameninţe când primarul a deschis uşa. „Primarul a făcut deja un infarct din cauza lui, are un by-pass. Şi acum i-a crescut tensiunea, a ajuns la medic”, a spus Puiu Diaconescu. Liberalul spune că Belgher nu are dreptul să facă pe nimeni hoţ, iar dacă are indicii cu privire la fapte penale petrecute în primărie, să se adreseze organelor de anchetă. „Acelaşi circ îl făcea şi cu fosta primăriţă de la PSD, pe care nu o scotea din hoaţă şi din vagaboandă. Pe noi ne acuză că am făcut nu ştiu ce troc cu PSD şi că nu l-am pus viceprimar. Nu puteam să îl punem, că el are condamnare definitivă şi încă un dosar în cercetare, că a condus fără permis”, a mai spus Puiu Diaconescu.

Vicepreşedintele PNL Gorj mai spune că primarul din Alimpeşti, aflat la primul mandat, a vrut să renunţe la funcţie din cauza terorii la care este supus. „Voi solicita personal Parchetului să ia atitudine fermă, nu vorbim doar de un primar ameninţat, ci şi de secretar, de contabil. Aceştia sunt funcţionari publici. Omul ăsta nu ştie ce face, mai devreme sau mai târziu va da socoteală pentru ameninţările lui”, a mai spus Puiu Diaconescu, precizând că plângerea făcută de salariaţii primăriei împotriva lui Belgher este de acum două luni.

La rândul lui, Leonida Belgher spune despre liberali că sunt trădători. „A sosit momentul să divulgăm absolut totul despre aceşti trădători şi să spunem absolut tot ce ştim, ca cetăţenii să ştie să nu mai cadă în plasa acestor şnapani. Acum am realizat din ce cauză am fost eu condamnat. Ţineţi aproape că vin lupte grele”, este mesajul consilierului PMP din Alimpeşti.

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: